Rubriky
Novinky

Je to tam! Jsme v Google Elevatoru, celoročním akceleračním programu pro digitální agentury!

Zdravíme digitální svět!

Jsme digitální agentura advertia digital, která se zabývá komplexními digitálními strategiemi a následnou správou online marketingu, pro velké i malé klienty. Jsme stratégové, designéři, markeťáci, vývojáři, copywriteři, kreativci a konzultanti. Rozumíme byznysu a víme, jak vám pomoci růst … a to zejména v digitálním světě.

Vzhledem k tomu, že máme pocit, že sdílet zkušenosti, novinky i know-how je v dnešní době naprostá nutnost, rozhodli jsme se, že pro vás budeme pravidelně psát tady, na našem blogu.

Jsme v Google Elevatoru

Na začátku tohoto roku jsme byli Googlem zařazení mezi jednu z rapidně rostoucích agentur na českém trhu a mohli jsme se proto stát součástí akceleračního programu Google Elevator.

V rámci tohoto programu se nám Google na měsíční bázi věnuje, edukuje nás a pomáhá nám dále růst a zlepšovat se. Vedle nastavení vize a směru celé agentury se následně zaměřujeme na všechny dílčí oblasti agentury jako je aktivní sales, efektivní práce na projektech, firemní kultura a tým, plán růstu a také jak zaručit ten nejlepší zákaznický servis.

Věříme proto, že se nám bude (i díky Google Elevator) dařit i dále růst a pomáhat s digitalizací dalším a dalším spokojeným klientům.

Pokud jste zatím ještě neměli možnost seznámit se s naší agenturou, týmem a úspěšnými projekty, které máme za sebou, mrkněte na naše webové stránky www.advertia.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *