Rubriky
Novinky Ze života agentury

Jsme partnerem české eshopové jedničky Shoptet!

Navštívili jsme školení pro partnery Shoptetu, díky kterému jsme získali nejvyšší možné partnerství. Na školení jsme nahlédli pod pokličku toho, jak funguje firma, která tvoří nejpopulárnější české eshopové řešení.

Věděli jste, že jednou z největších výhod Shoptet je jejich zákaznické centrum? Na 95 % dotazů Shoptet odpoví do 24 hodin! Dále jsme zjistili, jaké novinky si pro nás v blízké době chystají a samozřejmě nemohla chybět diskuze nad celkovým fungování administrace e-shopu a její budoucnosti.

Existuje spousta e-shopových systémů, pokud se ovšem bavíme o připravenosti na český trh je za nás nejlepším systémem právě Shoptet.

E-shopové řešení na míru je poměrně drahé a jeho tvorba zabere nějaký čas. To je pro malé a středně velké podniky, které se chystají vstoupit do digitálního světa, citelná bariéra. Proto si myslíme, že Shoptet je ideálním systémem, který značně ulehčí těžké začátky.

Velkou výhodou je také kvalitní tvorba XML feedů(tedy produktových listů produktů, které jsou úplným základem pro digitální marketing každého e-shopu). Díky nim pak můžete své produkty zobrazovat na Google, Facebooku, Heurece, Zboží a dalších ale využívat

Moc nás těší, že Shoptet chápe, že úspěchem e-shopu není jen kvalitní e-shop, ale také kvalitní marketingová strategie a její následná realizace. Proto nám dává smysl být Shoptet partnerem a předat své zkušenosti z digitálního světa lidem, kteří mají a nebo si chtějí založit eshop.

Přemýšlíte o založení e-shopu? Chcete poradit jak zvýšit tržby? Napište nám, rádi se s vámi setkáme a pomůžeme vám posunout váš Business vpřed.

Vaše dotazy piště na cheers@advertia.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *