Rubriky
Novinky

Do Black Friday se zapojí více než 60 % obchodů a přichází konkurence pro DámeJídlo a Bolt?

Služba OneMenu se rozšiřuje o možnost rozvozu a bude si účtovat marži pouze kolem 3,79 %. V Česku probíhá Black Friday a aktuální sleva u produktů, které jsou nabízeny v rámci této akce je od 25 % do 40 %.

Startup Storyous ve spolupráci s Liftagem a Pohlreichem přichází s OneMenu

Služba OneMenu fungovala již při jarní vlně, kdy bylo možné online objednání z výdejního okénka. Nyní se toto objednávání rozšiřuje o možnost rozvozu. OneMenu si účtuje marži pouze kolem 3,79 %. Za rozvoz zákazník zaplatí částku, kterou si určí restaurace.

Foto: onemenu.cz

Rozvoz je možné nabízet ve spolupráci s Liftagem. Další možností je nabízet vlastní rozvoz. OneMenu také nabízí pro restauratéry půjčení si vozu od carsharingu Anytime, kde je k dispozici speciální tarif.

Do letošního Black Friday se zapojí více než 60 % obchodů

Black Friday, který pochází z USA a probíhá vždy další den po Dni díkůvzdání, bude letos v pátek 27. listopadu. V ČR už je Black Friday v plném proudu. Předpokládá se, že průměrná sleva bude letos nižší než v minulosti. Aktuálně se pohybuje průměrná sleva od 25 do 40 %.

Loni se do této akce zapojilo více než 58 % největších prodejců. Letos se očekává, že to bude až 66 % prodejců. Jako tradičně se bude ve slevě nejvíce nabízet elektronika a oblečení. 

McDonald’s bude příští rok prodávat rostlinné burgery

Ve spolupráci se společností Beyond Meat, která už spolupracuje s KFC, plánuje McDonald’s otestovat na vybraných trzích rostlinnou řadu McPlant. V Česku se s rostlinnou stravou, která chutná jako maso, můžeme setkat například u Burrito Loco a u Nestlé.

ilustrační snímek

Zalando se dále zaměřuje na své online tržiště

Pod názvem Connected Retail provozuje Zalando online tržiště v osmi zemích včetně Německa a Polska. Celkem se jedná o 1 800 kamenných obchodů. V příštím roce by se mělo přidat dalších 5 zemí. Na Connected Retail proběhne denně kolem 41 000 objednávek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *